El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un alberg de senderistes en la Font Roja o una pista de Parkour: propostes de Podem Alcoi pensant en els jóvens i l'esport

Ens apropem a la següent cita electoral, i des d'ARAMULTIMÈDIA volem conéixer més de prop les diferents candidatures locals. En aquesta ocasió parlem en tres membres de Podem Alcoi: Trini Rubio, Aarón Ferrándiz i Andreu Bernabeu. 

Podem Alcoi perfila el seu programa electoral per a la ciutat, i ho fa d'acord amb les idees i reclamacions que han rebut dels ciutadans. Així, una de les idees que proposen és fer una pista de Parkour; o ampliar els horaris de les instal·lacions esportives, fins i tot en horari nocturn, perquè no hi haja excusa per no utilitzar-les. També han encetat les reunions necessàries per a poder habilitar un alberg per a senderistes en la Font Roja, i acollir un tipus molt habitual d'esportista que ara no té massa opcions d'allotjament a la zona. 

De tot açò i més, parlem en tres dels membres de la candidatura de Podem Alcoi: Aarón Ferrándiz, número 3; Trini Rubio, número 5; i Andreu Bernabeu, número 6. Tot al vídeo.

I si vols conéixer més de prop a la candidatura de Podem Alcoi, et recordem el vídeo amb Ana Peris i Sonia Calderón; o l'entrevista amb la candidata a alcaldia, Naiara Davó