El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un any més, esports i solidaritat es donen la mà en El Sopar Solidari a Alcoi

Un any més, esports i solidaritat es donen la mà en El Sopar Solidari a Alcoi / JOVEMPA
L’esdeveniment tindrà lloc a la Filà Guzmanes, el dia 13 de juliol

 El pròxim dia 13 de juliol tindrà lloc El Sopar Solidari de 'La Lliga Solidària de Pádel Gran Eslam' a la Filà Guzmanes d’Alcoi

JOVEMPA L'Alcoià-Comtat, un any més du endavant la iniciativa solidària, 'La Lliga Solidària de Pádel Gran Eslam' que finalitza amb El Sopar Solidari el pròxim 13 de juliol.

Aquesta activitat és una de les cites més importants dins del calendari alcoià, convocant i implicant a molta gent utilitzant l'esport com excusa per ajudar a les causes socials.

Els 3 tornejos realitzats en aquesta quarta edició han recaptat una part important dels fons que aniran destinats a finançar els projectes de les causes socials promogudes per les associacions objecte d'aquesta iniciativa.

La Nit Solidària és l’activitat final d’aquest esdeveniment en el qual es donen cita esportistes, associacions, patrocinadors, polítics, organitzadors…

El sopar serà a les 21.00 h. Si vols assistir, has de fert una col·laboració d'un euro, per a tots els projectes. A més hi haurà un sorteig de 250 € per a gastar en els comerços d'Alcoi.