El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un arbre cau pel fort vent sobre el vehicles aparcats junt al Parc de la Zona Nord

Recordar que hi ha un dispositiu especial davant l'avís de preemergència per vent i que estarà actiu fins les 18h de la vesprada.

Uns cinc cotxe aparcats al carrer paral·lel al Parc de la Zona Nord s'han vist afectats per la caiguda d'un arbre a Alcoi. En Cocentaina, la tanca del Poliesportiu Municipal tmabé ha patit desperfectes per les ràfagues de vent.

El fort vent està deixant imatges sorprenents. La imatge d’un arbre de grans dimensions que ha caigut sobre els vehicles aparcats a un carrer paral·lel al Parc de la Zona Nord d’Alcoi circula ja per les xarxes socials a tota velocitat.

El regidor de Seguretat Ciutadana,Emergències i Protecció Civil, Raül Llopis, confirma que no s'han lamentat danys personals, tan sols danys materials als vehicles afectats.

A Cocentaina, també es veuen ara els efectes de les ràfegues de vent al haver tombat la tanca del Poliesportiu Municipal.

 

Recordar que hi ha un dispositiu especial davant l'avís de preemergència per vent i que estarà actiu fins les 18h de la vesprada. Es tornarà a fer una valoració cap a mig dia i es prendran mesures al respecte.