El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un banc sostenible guanya el concurs “Alcoi Preciós”

Joaquín Gil recollint el premi “Alcoi Preciós”.

“Alcoi Preciós” és una iniciativa de Generació Espontània Prunus Lab i Plàstic Preciós La Safor, la qual està dirigida a alumnes de la UPV i l’EASD Alcoi.

Joaquín Gil, alumne d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes del Campus d’Alcoi de la UPV ha estat el guardonat.

L’objectiu d’“Alcoi Preciós” és conscienciar sobre l’ús de plàstics sostenibles en el mobiliari urbà i, tot i ser la primera edició, el nivell de les propostes presentades ha estat a l’altura del que s’esperava. No obstant això, el premi ha recaigut finalment en l’estudiant d’Oriola, Joaquín Gil, que actualment està cursant el Grau d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV).

 

 

El seu projecte ens presenta el disseny d’un banc urbà construït a partir de dos taulers de plàstic reciclat que facilita el muntatge, el desmuntatge i l’apilament i, a més a més, estalvia en el transport, ja que “no pesa massa”.

 

A l’entrega del guardó ha assistit Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, Vicent Pellicer i Miguel Valderrama, soci fundador i dissenyador de Plàstic Preciós La Safor i Ana Larios, Pau Moltó i Paula Pérez, membres de Prunus Lab.