El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un banyista defeca en la piscina municipal d'Alcoi i obliga a desallotjar a la resta d'usuaris

Piscina municipal José Trenzano Alós

L'incident podria ser motivat per un repte viral que s'ha popularitzat aquest estiu a la Comunitat Valenciana, segons el qual els banyistes defequen o llencen excrements a l'aigua de la piscina sense ser vistos.

L'incident ha tingut lloc cap a les 17 h de la vesprada d'aquest dijous, i no és la primera vegada que ocorre aquest estiu. Els usuaris de la piscina municipal José Trenazo Alós s'han vist sorpresos per l'aparició d'excrements en l'interior de l'aigua, davant la qual cosa s'ha desallotjat a tots els usuaris durant una hora. Tot apunta a un desagradable repte viral que s'ha popularitzat a la nostra comunitat aquest estiu: consistent en defecar dins d'una piscina sense ser vist. El responsable no ha sigut indentificat.

De fet, "ja ha ocorregut el mateix almenys altres dues voltes aquest estiu", tal com assegura el regidor d'esports, Miguel Juan Reig. Si bé és cert que l'Ajuntament intensificarà la vigilància perquè açò no torne a passar, el regidor reconeix que "és molt difícil identificar els responsables".

Respecte a l'incident del passat dijous, el protocol va obligar a evacuar a la gent que es trobava a l'interior de la piscina durant aproximadament una hora. "Es van engegar les bombes per a netejar l'aigua i vam procedir a realitzar les pertinents anàlisis", especifica el regidor, qui a més lamenta l'incident i considera que en aquests casos "els únics perjudicats són els mateixos usuaris".