El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un café amb Sedano i Maribel Sánchez per a conéixer Ciutadans Alcoi

Serà aquest 8 de juny, a partir de les 15,45 hores, a l'Hostal Savoy d'Alcoi

Ciutadans Alcoi vol obrir el partit a la ciutadania, i proposen compartir un café amb dos dels seus regidors, Jordi Sedano i Maribel Sánchez; i el coordinador local del partit Marcos Martínez.

Ciutadans Alcoi proposa un 'café ciutadà', una trobada informal amb dos regidors de la formació taronja al consistori alcoià per a conéixer el partit i els seus objectius, al mateix temps que des de Ciutadans poden arreplegar propostes i suggeriments dels veïns. La trobada començarà amb la ponència 'Cs Alcoi, què som?', per part de Jordi Sedano i Maribel Sánchez, tots dos regidors al consistori alcoià, i on explicaran "què proposem per a Alcoi, quines són les nostres intencions i quina idea de ciutat tenim". També participarà el coordinador de Ciutadans Alcoi, Marcos Martínez, qui explicarà "com estem organitzats en Alcoi, quines estructures tenim i, per descomptat, com es poden aportar idees i iniciatives". 

L'objectiu, segons diu Marcos Martínez, és "reunir aquells alcoians que vulguen conéixer de primera mà el nostre projecte i viure en primera persona el bon ambient que caracteritza a aquesta agrupació". La cita és aquest 8 de juny, a partir de les 15,45 hores, a l'Hostal Savoy d'Alcoi.