El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un camió de recollida de fem causa desperfectes a La Vila d’Ontinyent

Durant el cap de setmana s’ha cercat el forat per evitar accidents.
  • Durant el dissabte i el diumenge, el forat s'ha cobert amb dues planxes de ferro per tal d'evitar accidents.
  • Aquest dilluns començaven les obres de reparació de la via.

Durant el servei de recollida nocturna de fem del passat divendres, el camió encarregat de realitzar l’itinerari que recorre el barri més antic de la ciutat, La Vila, va enfonsar part de la calçada.

Aquest incident sha tingut lloc als peus del Campanar de la capital de la Vall d’Albaida, a pocs metres de l’entrada principal de l’església de Santa Maria.

Segons expliquen des de l’Ajuntament de la ciutat, des del mateix moment en què es va produir l’avís de l’enfonsament, es van prendre les mesures necessàries per a evitar qualsevol accident que poguera esdevenir-se d’aquesta situació. Així, durant el dissabte i el diumenge, la zona ha quedat delimitada per cinc tanques, tapant-se el forat en qüestió amb dues planxes de ferro.

“Quan, des de la regidoria de serveis d’obres i manteniment, es va rebre l’avís, es va actuar immediatament. En un primer moment es va procedir a assegurar la zona i, quan ha sigut possible, han començat les tasques de reparació. Per sort, el problema és de fàcil solució i no hem de lamentar cap accident”, apunten des del consistori.