El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un castell de festes presidirà el nou parc de jocs infantils d'El Romeral

L'Ajuntament destinarà quasi 200.000 euros de fons propis. Ja s'ha aprovat l'expedient de contractació.

Serà el segon parc d'Alcoi tematitzat amb motius locals, després del parc del Tirisiti a la Glorieta

La Junta de Govern de l'Ajuntament d'Alcoi ja ha aprovat l'expedient per a contractar la instal·lació d'un nou parc de jocs infantils a El Romeral. Es finançarà amb fons propis del consistori alcoià, i preveu una inversió de 199.650 euros.

Des de l'Ajuntament expliquen que serà una zona "similar a l'existent que es coneix com a "Parc dels tubs" en el barri de la Zona Nord, però en aquest cas estarà tematitzada amb motius alcoians, en concret serà un castell com el de les festes de Moros i Cristians". Les obres també inclouen la instal·lació del terra de seguretat propi d'aquest tipus de jocs infantils.

En un comunicat, el consistori alcoià recorda que ja s'han fet diverses obres al parc d'El Romeral per a reparar "les destrosses arran del temporal". En aquesta primera fase per solucionar desperfectes es van destinar 180.000 euros procedents de la Diputació d'Alacant. Amb aquests diners es va arreglar l'esplanada on caigueren arbres, s'ha habilitat un circuit per a bicis i patinets i s'ha deixat preparada la preinstal·lació per a, en un futur, instal·lar un quiosc.