El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un conductor és investigat per delictes contra la seguretat vial per conducció temerària

Al vídeo, pujat a xarxes socials, es veia com realitzava una conducció temerària, circulant a una gran velocitat i envaint de manera constant el sentit contrari de la circulació.

Ha sigut condemnat a 6 mesos de multa i 14 mesos de retirada del carnet de conduir. Simulava estar participant al rally 'Les Revoltes d'Ibi' que forma part del Campionat d'Espanya de Muntanya.

La persona va gravar al el telèfon mòbil els fets i ho va penjar a xarxes socials. L’individu ha sigut condemnat a 6 mesos de multa i retirada del carnet de conduir durant 14 mesos.

Conduïa en horari nocturn i simulava estar participant a un ‘rally’ que rep el nom de les ‘Revoltes d’Ibi’, per la carretera CV-801 (Ibi-Banyeres de Mariola), que és puntuable per al Campionat d’Espanya de Muntanya.

Al vídeo, pujat a xarxes socials, es veia com realitzava una conducció temerària, circulant a una gran velocitat i envaint de manera constant el sentit contrari de la circulació, posant en risc a la resta de vehicles que en eixe moment circulaven per la carretera. El tram té nombroses corbes amb poca visibilitat i molt tancades.