El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un dibuixant de Marvel al Centre Comercial Alzamora

Salva Espín / Alzamora

Ha dibuixat personatges com 'Hulk’, ‘Spiderman’, ‘Lobezno’, ‘Capitán Amèrica’, ‘La patrulla X’ o ‘Deadpool

No és un superheroi, però quasi. Aquest dissabte 29 de maig a les 11:30 h, el dibuixant de Marvel, Salva Espín, compartirà les seues tècniques als Cines Axion.

Com es dibuixen els superherois de Marvel? Salva Espín és una de les persones encarregades de donar-los vida a través del paper. En una master class explicarà totes les tècniques i processos creatius al món dels còmics.

Per a assistir, els interessats tan sols han de recollir la seua invitació en l'oficina de Gerència d’Alzamora, en horari de 9 a 14 hores i de 16 a 18 hores presentant un únic tiquet de compra de qualsevol establiment del centre per un import mínim de 20 euros amb data posterior al 17 de maig. L'acte serà amb aforament limitat i amb totes les mesures derivades de la Covid-19.

Al mateix temps que aprendran a dibuixar als seus superherois, els participants podran comprovar en temps real com Salva Espín dissenya als seus personatges. L'esdeveniment també comptarà amb un gran photocall en el qual els assistents podran fer-se fotos i emportar-se una de record en format Polaroid.

A més de treballar per a Marvel i ser el responsable de personatges tan importants com ‘L'increïble Hulk’, ‘Spiderman’, ‘Lobezno’, ‘Capitán Amèrica’, ‘La patrulla X’ o ‘Deadpool’, el murcià Salva Espín s'ha convertit també en una estrela mediàtica gràcies a les seues col·laboracions en el programa “La Resistencia”, de Movistar +. Compagina totes dues facetes amb la docència, sent un dels seus grans reptes fer arribar als xiquets i famílies la importància de les arts creatives com a afició, però també com a desenvolupament personal i com a carrera professional.