El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un 'escape room' per a xiquets envolta l'exposició de Lorenzo Ridaura en la II Setmana Modernista

La Capella ja va acollir activitats en la I Fira Modernista

Lluís Vidal: Ridaura "mai va tindre una exposició monogràfica".

Estarà a la Capella de l'Antic Asil, ubicada a El Camí. Es podrà veure durant tota la Setmana Modernista fins el 27 d'octubre

Són moltes activitats les que ja s'han donat a conèixer de la II Setmana Modernista d'Alcoi, que tindrà lloc del 17 al 23 de setembre. Aquesta està dedicada a l'escultor Lorenzo Ridaura i per dignificar la seua figura s'ha organitzat una exposició que s'inaugurarà el mateix dilluns 17 de setembre a les 20 h.


Lluís Vidal i Elisa Beneito són els curadors d'aquesta exposició. Vidal ha reconegut que Ridaura "mai va tindre una exposició monogràfica". Vidal continua dient que s'ha decidit fer aquesta exposició en la Capella de l'Antic Asil perque "era el lloc més apropiat per a fer-la". L'exposició estarà formada per aportacions de fons particulars, entitats i Ajuntament. Lluís Vidal reconeix que aquesta mostra està "molt ben plantejada i que ens ofereix una visió general del que fou la seua evolució estilística".


Una altra de les novetats de les quals ha informat la regidora de Turisme, Lorena Zamorano, és que el tret d'eixida de la Setmana Modernista s'iniciarà oficialment amb el descobriment d'un cartell a la Plaça d'Espanya el dilluns 17 de setembre.


A banda de poder veure l'expo, també hi haurà activitats que l'envolten. Segons ha contat Lucia Romero, coordinadora de la Sala de la Capella de l'Antic Asil, s'ha organitzat 'l'Arbre de les emocions' (activitat per al públic en general) i un 'escape room' dedicat a Ridaura (activitat per a xiquets). El mateix dia de la inauguració, Moisés Olcina i Joan Aracil, oferiran peces de gèneres musicals adequats a l'època modernista. També hi haurà una visita guiada, que es repetirà el dijous 21 de setembre.