El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

L'espai de la Capella de l’Ajuntament d’Alcoi, nominada com a millor sala expositiva de la Comunitat

El pròxim dia 4 de desembre serà el dia que s’anuncie el guanyador d’este reconeixement.

Dins de les Jornades ‘Alternatives, Formats, Dubtes, Nous Contextos i Reconeixements’ té lloc la distinció que valora la qualitat artística, les bones pràctiques, la posada en valor de la professionalització del sector artístic, entre altres. La sala d'Art Contemporani de La Capella de l'Ajuntament d'Alcoi és una de les tres finalistes per a rebre el reconeixement.

Les IV Jornades Professionals titulades  ‘Alternatives, Formats, Dubtes, Nous Contextos i Reconeixements’, tenen lloc els pròxims 2,3 i 4 de desembre a la Sala Octubre de València i estan organitzades per l’Associació d’Artistes Visuals de la Comunitat Valenciana.

En l’apartat de Reconeixements, s’atorga un premi/reconeixement al millor espai expositiu de la Comunitat Valenciana, que engloba trets tan importants com la Qualitat artística de les exposicions de l’espai, l’ús de les Bones Pràctiques Artístiques, la Mediació i la posada en valor de la professionalització del sector artístic, on a més de difondre el treball dels artistes també es posa en valor als Comissaris i Comissàries, i als Crítics i Crítiques d’Art.

La sala d’Art Contemporani de La Capella de l’Ajuntament d’Alcoi ha estat nominada com una de les tres finalistes per a ser la millor del territori valencià.

El pròxim dia 4 de desembre serà el dia que s’anuncie el guanyador d’este reconeixement.