El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un espectacle lumínic amb 120 drons posaran la guinda a la Fira de Tots Sants

La part lumínica de l'espectacle es podrà vore des de diferents punts del municipi, però la música que l'acompanya només se sentirà des del recinte habilitat. Així que es recomana acudir al camp de futbol per a gaudir-ne al complet.  

 

Segueix ací tota l'actualitat de la Fira de Tots Sants de Cocentaina.

És 'Fira Drons', vora 10 minuts de llum, color i música en una coreografia amb al·lusions a la Fira de Cocentaina. Es podrà seguir des del camp de futbol de la Morera el pròxim 1 de novembre a la nit.

Cocentaina presenta un fi de Fira espectacular per a este 2022: una coreografia aèria amb 120 drons. Serà el dia 1 de novembre, a les 20.30 hores, i s'habilitarà el camp de futbol de La Morera per a gaudir de l'exhibició.

Donat el tipus d'espectacle i per seguretat, cal guardar un espai de 150 metres entre el lloc de desplegament dels drons i la primera fila de públic, per això s'ha pensat en el camp de futbol. L'Ajuntament habilitarà dos autobusos per poder arribar al camp de Futbol, pensant sobretot en les persones que puguen tindre alguna dificultat per arribar. "Encara que els autobusos estan disponibles per a qualsevol persona, des de l'Ajuntament s'apel·la a la ciutadania a fer-ne un ús responsable per reservar aquest transport a qui realment ho necessite", expliquen. Els autobusos eixiran de la parada del Bosco a les 20 i 20.15 hores.

L'espectacle durarà entre 9 i 12 minuts, i oferirà una coreografia personalitzada amb al·lusions a la Fira de Cocentaina. S'encarrega l'empresa madrilenya UMILES, experts en el sector de l'aviació no tripulada.

"Fa mesos que estem gestionant i treballant per comptar amb totes les autoritzacions i permisos que requereix aquest tipus d'espectacles i estem molt il·lusionats perquè creiem que serà una gran experiència per al públic i un gran colofó ??per tancar la 676 edició de la Fira" diu la regidora de Fira Eugenia Miguel.