El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un estudiant dels Salesians Joan XXIII d’Alcoi, premi extraordinari de Formació Professional a nivell autonòmic

Ricardo Sanchis / Salesians Joan XXIII

El premi l'atorga la Conselleria d’Educació

La Conselleria d’Educació ha atorgat els seus premis extraordinaris d’FP. Ricardo Sanchís, alumne de Salesians Joan XXIII d’Alcoi, ha aconseguit el guardó en el Grau Mitjà d'Electromecànica de Vehicles.

Sanchis es natural de Bocairent i ara ha guanyat aquest premi atorgat pel govern valencià. Aquest premi de Formació Professional específica de Grau Mitjà i Superior, suposa el reconeixement oficial dels mèrits de l'alumnat que ha cursat brillantment aquesta etapa educativa.

El de Bocairent es va matricular en els Salesians Joan XXIII per aprendre l’ofici de mecànic de vehicles. Per aquest motiu ha manifestat molt d'interés pel món de l'automoció i ha destacat per les bones qualificacions acadèmiques.

José Luis Sempere, un dels seus professors, sosté que “Ricardo sempre té temps per ajudar als seus companys i, a més, per a participar en qualsevol esdeveniment que el centre organitza. És molt bon estudiant i millor persona. Tota la família salesiana, el claustre de professors, els companys... li hem desitjat la nostra més sincera enhorabona”.