El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un ferit greu en un aparatós accident a l'eixida dels túnels de la Font Roja d'Alcoi

Imatge en el què ha quedat el cotxe

Per sort, el sinistre s'ha produït a primera hora del diumenge, amb pocs cotxes per la carretera.

Gran sobresalt, aparatós accident i un ferit lleu. Eixe és el balanç de l'accident registrat poc després de les 8 del matí d'aquest diumenge a l'autovia Alcoi-Alacant a l'eixida dels túnels de la Font Roja.

Retencions de més de vint minuts i una estampa realment aparatosa i desagradable amb un vehicle destrossat i que, per sort, ha aturat la mitjana que divideix la carretera AP7 en sentit Alcoi. Ha passat a les 8 del matí i fins al lloc dels fets -l'entrada dels túnels de la Font Roja venint des d'Ibi- s'han personat un SAMU, Policia local, Guàrdia Civil i bombers.Un cotxe, per causes desconegudes, ha perdut el control i s'ha estavellat contra la mitjana, quedant encaixat sobre ella. L'impacte ha estat tan fort que vidres i trossos del vehicle han envaït la carretera en sentit Alacant. Les imatges feien preveure el pitjor, però miraculosament, l'ocupant del cotxe ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l'Hospital.

Al voltant de les 9, la normalitat ha tornat a aquesta carretera que, per sort, no estava massa transitada perquè és diumenge i ben prompte.