El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un fester d'Alcoi sofreix cremades en una mà després que rebentara el seu trabuc

Imatges facilitades pel propi fester
Ha sigut una de les poques incidències en els alardos

Encara que durant les festes no hi ha hagut grans incidents, sempre hi ha algun succés. Un d'ells ha ocorregut el dia de l'Alardo del matí cap a les 14 h a l'altura de la Farmàcia Fluvià de Sant Nicolau. Un fester que havia llogat el trabuc ha sofrit una cremada en la seua mà, després que el trabuc rebentara al disparar, com es pot veure en les imatges de la notícia

Encara que durant les festes no hi ha hagut grans incidents, sempre hi ha algun succés. Un d'ells ha ocorregut el dia de l'Alardo del matí cap a les 14 h a l'altura de la Farmàcia Fluvià de Sant Nicolau. Un fester que havia llogat el trabuc ha sofrit una cremada en la seua mà, després que el trabuc rebentara al disparar, com es pot veure en les imatges de la notícia.

Per sort, l'accident s'ha quedat una cremada i en pólvora incrustada en la seua mà. El mateix fester ha contat a ARAMULTIMÈDIA que el trabuc llogat era prou antic. Aquest no ha sigut l'únic incident del dia de l'Alardo.

El dimarts 24 d'abril i segons la informació de la Policia Local d'Alcoi s'ha furtat un ciclomotor de la pizzeria Dominos Pizzas. La Policia Local també ha hagut d'intervenir en una baralla entre dones en la Plaça Jaume el Conqueridor i han confiscat més de 1200 unitats de material no autoritzat com armes simulades, navalles, punys americans, petards...

Segons la Policia, altres incidents han sigut un accident de trànsit amb danys materials, una fuga d'aigua en l'Avinguda Tirant Lo Blanch o la incautació de material pirotècnic de classe 2 per venda a menors de 16 anys.