El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un home de 50 anys en Alcoi és detingut per cremar la casa de l'exnóvio de la seua parella

Interior de la vivenda calcinada

El detingut, d'origen espanyol, ha sigut posat a la disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia d'Alcoi.

L'acusat ja havia sigut detingut en 2009 per haver provocat un incendi. 

La Policia Nacional ha detingut a un home de 50 anys en Alcoi després que aquest haja botat foc a la vivenda de l'exnóvio de la seua parella. El detingut, que també havia robat un televisor de l'habitatge i fet malbé diverses motos propietat de la víctima, ha sigut acusat d'un delicte de danys derivat d'incendi i robatori amb violència.

Les recerques van començar quan els agents adscrits a la Brigada de Policia Judicial pertanyents a la Comissaria d'Alcoi van rebre una denúncia on la víctima manifestava que algú havia incendiat el seu habitatge. Les proves obtingudes pels agents van anar centrant la investigació sobre la parella actual de l'exnóvia del perjudicat, el qual ja havia realitzat comentaris contraris a la relació. Quan els agents van comprovar la identitat de l'home, van poder veure que ja havia estat detingut l'any 2009 per provocar un incendi.

Els policies encarregats del cas, arran de totes les proves obtingudes al llarg de la recerca, han pogut identificar plenament al presumpte autor dels fets, procedint a la seua detenció pels delictes de danys en habitatge derivats de l'incendi i de robatori amb força.