El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un IVAM CADA multicolor acollirà la presentació del cartell de l'Orgull Alcoi 2021

El pati de butaques de l'IVAM CADA ja ha completat l'aforament limitat, però l'acte es podrà seguir en directe pel Facebook de Ponts d'igualtat.

Està previst que tota la façana de l'IVAM CADA d'Alcoi s'enllumene amb els colors de la bandera LGTBI. I a l'interior, Ponts d'Igualtat presentarà el cartell de l'Orgull 2021, fet per Orfeo Soler. 

Ponts d'Igualtat presenta aquest dissabte 26 de setembre el cartell del pròxim Dia de l'Orgull a Alcoi. És obra d'Orfeo Soler i es presentarà al públic en un acte a l'IVAM CADA d'Alcoi, que per a l'ocasió enllumenarà tota façana de l'edifici amb els colors de l'Arc de Sant Martí. L'acte comptarà amb les actuacions d'Hugo Aracil i Noa Villar; i el president de Ponts d'Igualtat, Aitor Pla, farà un balanç del primer any de vida del col·lectiu, un any exacte, perquè l'acte d'aquest dissabte coincideix en data i hora amb la seua presentació en 2019.

La presentació del cartell es farà de manera presencial per a un públic reduït amb invitació, i també s'emetrà en directe pel perfil de Facebook de Ponts d'Igualtat.

Pel que fa a l'Orgull d'Alcoi el 2021, està previst que se celebre en el mes de maig, amb una manifestació el dia 15 i altres activitats paral·leles durant el mes. Ponts d'Igualtat treballa en la seua organització, tot i que són conscients que l'evolució de la pandèmia pot modificar els plans.