El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un mes d'activitats per a celebrar el dia de la Dona a Alcoi

El lema enguany se centra en l'ecofeminisme: 'Ni la terra ni les dones som territori de conquesta'
 

L'autora del cartell és Nerea Alcaraz, estudiant de l'EASD d'Alcoi. També s'ha presentat la programació, més d'una vintena d'activitats entre xarrades, tallers, cinema, taules redones o la manifestació del dia central.

L'Ajuntament d'Alcoi presenta una ampla programació durant tot març per a celebrar el dia de la Dona. Compten amb la col·laboració de nombroses entitats que es bolquen en aquesta celebració, com el col·lectiu 8 de març, De Mare a Mare, Fonèvol, Tetarte, el GARA o el Club d'Amics de la UNESCO.

També cal destacar la col·laboració de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Alcoi, que organitza un concurs entre els estudiants per a triar el cartell del Dia de la Dona. I enguany, la guanyadora ha sigut Nerea Alcaraz, que ens presenta un cartell amb la figura d'una dona feta d'arrels i fulles.

 


La programació es pot consultar ací i en les imatges que et facilitem a continuació. Destacar algunes de les activitats, com una taula redona sobre projectes ecofeministes a Alcoi, el pròxim dilluns 7 de març; o els tallers sobre com aportar històries de dones a la Viquipèdia. Com a novetat, el dimecres 9 de març hi ha prevista una marxa en patinet elèctric per la ciutat.

Pel que fa al dia central, el 8 de març, de matí hi participaran molts col·legis de la ciutat en una coreografia col·lectiva al centre. I de vesprada, tindrà lloc la marxa oberta a la ciutadania en general, a partir de les 19 hores i que pegarà la volta als ponts.