El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un mirador virtual permet visitar tres punts d’interès de la ciutat d’Alcoi

El mirador pot ser consultat des de l’ordinador i des del mòbil mitjançant la direcció del portal de turisme.

La proposta online ofereix informació sobre edificis de la ciutat, esglèsies, museus, paratges naturals o la ruta industrial i la ruta modernista. Els punts que apareixen van acompanyats d'enllaços, localització, horaris, etc.

L’Oficina de Turisme d’Alcoi ha presentat un nou servei que té com a objectiu facilitar als turistes la planificació de la visita o orientar-se si ja s’està a la ciutat. Es tracta d’un mirador turístic virtual que ofereix tres perspectives de la ciutat en 360 graus des de tres miradors virtuals: el preventori, la zona sud i l'església de Santa María.

A mesura que la persona usuària va desplaçant-se per la pantalla, apareixen diferents punts d'interés geoposicionats, amb enllaços que redirigeixen a fitxes amb tota la informació turística imprescindible: localització, descripció, horaris, fotografies, audioguies, vídeos amb llenguatge de signes i fullets en pdf.

El mirador pot ser consultat des de l’ordinador i des del mòbil mitjançant la direcció del portal de turisme. Està disponible en cinc idiomes: castellà, valencià, anglès, francès i alemany.

Inclou punts com museus, esglésies, paratges naturals, ponts, edificis emblemàtics, així com la ruta modernista i la industrial.

La regidor de Turisme, Lorena Zamorano ha destacat la importància d'elements com aquest per a fer d'Alcoi una destinació turística intel·ligent, aportant un valor afegit que la fa destacar entre altres destins.