El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un musical de Nino Bravo commemora els 50 anys de la seva mort

Les entrades ja es poden adquirir de manera online ací o de manera presencial a la seu de l’Escola de Teatre Amor Discos (al c/Murillo).

El musical s'estrena el pròxim 30 de setembre al Teatre Echegaray d'Ontinyent i serà en benefici del Centre de Majors Sant Francisco d’Ontinyent.

Ontinyent és l’escenari elegit per a estrenar un musical que s’ha preparat en homenatge als 50 anys de la mort del cantant Nino Bravo. Sota el títol ‘Camino sin cesar’  un elenc de 10 actrius i actors i 6 ballarins i ballarines es pujaran a l’escenari el pròxim 30 de setembre al Teatre Echegaray. Darrere hi ha també un equip tècnic de 4 persones més el Centre de Majors Sant Francisco d’Ontinyent. Les entrades ja es poden adquirir de manera online ací o de manera presencial a la seu de l’Escola de Teatre Amor Discos (al c/Murillo).

L’obra és inèdita i ha estat escrita per Macrina Soler que assegura que ja havien realitzat un musical anteriorment amb gran acollida: “Hem volgut repetir i hem triat Ontinyent per ser la localitat ‘paisana’ de Nino Bravo que va nàixer a Aielo de Malferit”.

La companyia Amor Discos portarà aquesta obra de teatre a Castelló, Alacant, Ibi, Muro, Aielo de Malferit, Pego i Alcoi. En totes les localitats s’ha intentat que el benefici siga per a alguna associació. En Ontinyent serà per al centre de majors i a Alcoi per a SOLC.

L’obra té una duració de dos hores i quart i està ambientada en els anys 50. És el mateix Nino Bravo el que narra la història com si la coneguera ell en primera persona.

A continuació es pot veure un resum avançat del musical: