El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un Nadal més solidari gràcies a l’Associació de Sant Jordi i la Fundació La Caixa

  1. L'associació de víctimes de violència de gènere ACOVIFA, l'associació ASHPROAL i el centre el Teix han sigut els col·lectius que han rebut els obsequis de l'ASJ i la Fundació La Caixa.

L'Associació de Sant Jordi lliura un any més joguets, mantes i edredons a les famílies que més ho necessiten. Des del 2018 organitzen aquest acte solidari que tan feliç fa als més menuts.

Aramultimèdia ha assistit a l’acte celebrat per l’Associació de Sant Jordi aquest diumenge dia 3 al patí del MAF. Una iniciativa organitzada per l’ASJ amb el finançament de la Fundació La Caixa i la col·laboració de Club de Futbol Ciutat d’Alcoi, per apropar Nadal a famílies amb situacions complicades.

Al patí de l’ASJ ha arribat un assentament de ses majestats, els Reis d’Orient amb un emissari reial i un patge que han repartit joguets per als més menuts, mantes i edredons. Aquests regals s’han lliurat a membres de tres col·lectius alcoians: ACOVIFA, ASHPROAL i el centre psicopedagògic el Teix.

Aquest any les mesures de seguretat han fet que no es poguera fer l’acte tal com el coneixem des de fa uns anys, però no ha impedit que molts xiquets tingueren ocasió de saludar a un emissari reial i rebre el seu regal.

Pots veure part d'aquest acte i les paraules del president de l'Associació de Sant Jordi, Juan José Olcina al vídeo.