El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou bomber per al parc de la Muntanya

Els nous efectius del Consorci Provincial de Bombers

Dels 11 nous efectius, 5 es destinen a Torrevella, la resta un per ccada parc a Benidorm, Elx, Elda, Oriola, Sant Vicent, i Cocentaina

El consorci provincial ha incorporat 11 nous bombers a tota la província. Un d'ells s'ha destinat a Cocentaina, així la zona operativa de La Muntanya ja compta amb 89 Bombers.

El Consorci Provincial de Bombers ja suma 647 efectius després que aquesta setmana s'hagen incorporat 11 nous Bombers. I un d'ells és per al parc de la Muntanya, a Cocentaina, amb la qual cosa ja són 89 Bombers en la zona operativa que atén les nostres comarques.

Dels 11 nous efectius, 5 s'han destinat a Torrevella, i els altres 6 un a cada parc de Benidorm, Elx, Elda, Oriola, Sant Vicent, i, com diem, a Cocentaina. Però encara no és suficient. El diputat d'emergències Jaume Lloret, i l'inspector en cap del servei operatiu, José Francisco Rubio, reconeixen que "estem molt a prop d'assolir les quotes fixades per completar la plantilla operativa, cosa que considerem imprescindible per al present i per al futur". A més, fonts del parc de la Muntanya expliquen que tampoc noten diferència numèrica, ja que d'ací uns dies tenen una jubilació.

Els 647 efectius actuals són, concretament, 507 bombers en els 13 parcs de la província, 1 inspector en cap, 3 oficials, 11 suboficials, 44 sergents i 81 caporals. Estan repartits en 8 zones operatives: 57 efectius a Torrevella a la zona Vega Sud; 86 al Baix Segura, 92 al Baix Vinalopó, 85 al Vinalopó, 59 a l'Alacantí, 82 en la Marina Baixa, 91 en la Marina Alta i 89 en la nostra, la zona de la Muntanya. A aquests cal sumar 7 efectius dels Serveis Centrals.