El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un helicòpter dels Bombers ha rescatat un jove que havia caigut en un barranc a la via verda a la zona nord d'Alcoi. L'ha traslladat a l'Hospital on ha ingressat amb policontusions. 

Més informació

Rescaten un jove que ha caigut en un barranc d'Alcoi

Un nou cas a Alcoi, el tercer en les últimes dos setmanes

Segons l'actualització per municipis i departaments oferida aquest 24 de juliol, sumem 1 nou cas i ja en tenim 397 casos confirmats per PCR a les comarques. 3 corresponen als últims 14 dies. No variem la xifra de morts, estable des de principis de juny. 

Els casos als departaments de la costa es multipliquen, mentre que a l'interior es manté una major estabilitat o increments, almenys, mínims. La província d'Alacant ha sumat en tres dies 84 nous casos, dels quals tan sols 1 pertany a les nostres comarques. 

Continua el degoteig de nous casos a les nostres comarques, i en les últimes tres actualitzacions (es fan dos per setmana) hem sumat un en cada una. El nou cas detectat en els últims dies correspon a Alcoi, igual que els dos anteriors. La resta de municipis de les nostres comarques no presenten casos des de fa almenys un mes. 

Però a la província d'Alacant, les dades dels últims tres dies denoten cert descontrol. Les actualitzacions del 21 al 23 de juliol sumen un total de 84 nous casos a la província. De fet, la consellera de Sanitat Ana Barceló reconeix que "l'augment de casos positius que estem veient en els últims dies, és un clar avís a la prudència de tots els ciutadans". Els departaments més afectats són el d'Elx, on han passat de 20 a 39 casos en aquests dies, o Elx-Crevillent que ha passat de 25 a 41 casos. El departament de Sant Joan (que abasta la meitat de la ciutat d'Alacant, Campello, Mutxamel, Xixona i Sant Joan) ha duplicat els casos de 6 a 12, per un brot detectat a la platja de Sant Joan. I també a Torrevella s'han disparat, de 10 a 24 casos. 

El nostre departament és dels pocs on el creixement és lleuger. A Oriola tan sols s'han detectat 2 nous casos, i Dénia està igual que dimarts 21, amb tan sols 1 cas.

A prop de les nostres comarques però ja en València, tenim el departament de Gandia, un dels més castigats ara per ara, amb 94 casos en l'última quinzena.

Precaució, i actueu sempre intentant no ser un possible canal de transmissió. 

 

Si vols saber més, ací recopilem amb cada actualització les dades referents a la província d''Alacant, i ací pots consultar cada actualització per municipis al nostre departament.