El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou circuit farà a Alcoi la capital del BMX

Aquest circuit permetrà acollir proves de caràcter nacional, i evolucionar esportivament

 Alcoi té previst construir un nou circuit de BMX a l'esquena de la pista de petanca del parc del Romeral. Acció que té una inversió de 150.000 euros i que farà de la ciutat, la capital del BMX

L’Ajuntament d’Alcoi construirà una pista de BMX situada en la part superior de la Colònia d’Aviació, darrere de la pista de petanca del Romeral. En aquesta nova construcció que té una inversió total de 150.000 euros, el Club ciclista BMX Alcoi podrà créixer i es podran convocar proves de caràcter nacional, permitint que Alcoi es convertisca en la capital de BMX.

Fins ara, el Club utilitza les instal·lacions del Viaducte, però com ha crescut molt des de 2006, la pista és molt xicoteta, a banda hi ha molts problemes i no pot albergar ni grades ni serveis. Actualment el Club compta amb una junta directiva renovada i uns socis involucrats en la participació i foment d'aquest esport (olímpic des de 2008), treballant conjuntament amb el Centre d'Esports.

Els esportistes que pertanyen al Club, han participat en moltes competicions amb representació en categories des dels 6-7 anys fins a Cruiser 40 i més. En l'àmbit autonòmic acumulem més de 10 títols de campió, 4 membres de la Selecció Valenciana de BMX, a més de nombrosos podis en totes les proves de Challenge i Campionat de la Comunitat Valenciana de BMX.

Gràcies a la nova pista, es permetrà acollir proves de caràcter nacional, i evolucionar esportivament.