El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou pacient ix de l'UCI a l'Hospital Verge dels Lliris

Samuel ix de l'UCI. Imatge del Departament de Salut

Després de 14 dies en l'UCI, Samuel deixa d'estar en estat greu i passa a planta per a recuperar-se totalment. Una victòria més de l'equip de professionals sanitaris de les nostres comarques. 

El Departament de Salut d'Alcoi informa d'una nova alta de l'UCI, un pacient amb coronavirus que ha estat des del passat 6 d'abril ingressat en Cures Intensives, però que finalment ha aconseguit superar la pitjor part i ara ha passat a planta. Els sanitaris li donen l'enhorabona a Samuel "per la teua força i constància. La teua alta de l'UCI, junt amb les diferents altes de l'Hospital, ens animen a seguir lluitant". Però no debades, es tracta també d'un èxit de l'equip sanitari a la nostra àrea de salut.

La notícia coincideix amb les dades oferides per Sanitat, que reflecteixen el descens en 1 persona en el nombre d'ingressats en l'UCI de l'Hospital Verge dels Lliris. I que mantenen una línia de lent descens d'ingressats com a la resta de la Comunitat Valenciana. No tenim informació oficial ni dades concretes, però per fonts pròpies sabem que la pressió a l'hospital de les nostres comarques ara per ara no és excessiva. I notícies com les que ens fan arribar des del Departament de Salut ens alcen l'ànim.