El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un nou producte turístic pretén pegar la volta a la Mariola

La presentació serà aquest 15 de febrer a les 9h. La jornada anirà acompanyada d’experts de diferents temàtiques.

La proposta és un circuit per 6 poblacions de la Mariola i es tracta de donar a conèixer la potencialitat turística d'aquestes localitats.

Dos amants de la muntanya, Pep Palmer i Rafa Albero,  en col·laboració amb els alumnes de segon curs de guia, informació i assistències turístiques de l’IES Serra Mariola, han dissenyat un nou producte turístic sota el nom de “La Volta a la Mariola en 6 dies”.

S’han creat 6 etapes que recorren part dels diferents termes de la Serra de Mariola per donar a conèixer l’oferta turística d’aquestes poblacions. És un recorregut circular, les poblacions que recorre són Agres, Bocairent, Banyeres de Mariola, Alcoi, Cocentaina i Muro, des d’on comença i acaba la primera i última etapa. Amb aquest producte es vol incentivar la pernoctació, gastronomia local i el coneixement dels recursos de cada població que es recorre amb les sis etapes.

La presentació serà aquest 15 de febrer a les 9h producte i la jornada anirà acompanyada d’experts de diferents temàtiques com la micologia, el patrimoni etnogràfic, la gastronomia, la conservació del parc natural, entre altres, finalitzant a les 13 hores. L’accés a l’acte és lliure fins a completar aforament.