El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un pas més en l'eterna construcció del Bracal de Muro

Bracal / AM

 L'adjudicatària és UTE Vainsa - General Constructor per un import de 4.333.572,29 euros.

La plataforma de contractació de l'EstaT ja ha registrat la nova empresa adjudicatària de la construcció del Col·legi Bracal de Muro, que continua en barracons un curs més i ja en van 12. Compromís Muro ha enviat un comunicat de premsa recordant que s'ha el resultat de la nova licitació del CEIP El Bracal. L'adjudicatària és UTE Vainsa - General Constructor per un import de 4.333.572,29 euros.

Compromís desitja que "per fi aquesta infraestructura tan necessària per als nostres xiquets i xiquetes i la resta de la comunitat educativa siga molt prompte una realitat". Esperen que "en breu comencen les obres".

El nou col.le, a principis de 2022

L'empresa adjudicatària que estava construint el nou i definitiu Bracal va fer una 'jugada fosca' als pares, mares, ajuntament i Conselleria. Va fer que el govern autonòmic trencara el contracte, ja que no va complir amb l'execució de l'obra. A causa d'açò, tot s'ha endarrerit i els xiquets, si tot va bé, podrien tindre un nou cole a principis de 2022, segons l'alcalde.

El curs 20/21, el curs de la Covid-19, també ha començat en barracons. La comunitat educativa està molt preocupada per aquest fet, ja que en els barracons és més difícil complir les condicions de seguretat i higiene. Lia Sanjuan, representant de mares i pares del Consell Escolar del CEIP El Bracal, indica que "el que hi ha són 4 xapes. Hi ha moltíssima humitat i en la humitat és on més s'ha demostrat que es reprodueix aquest virus. Estem super preocupats, a més a més, amb aquesta pandèmia que ens ha tocat viure". L'alcalde, Gabriel Tomás, abans de començar el curs, va assegurar que el curs "serà un caos" i que "amb el Coronavirus, si han d'estar separats per grups, ha de ser complicat". Fins ara i per sort, cap cas de Covid-19 a El Bracal.