El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un periòdic Neerlandés dedica un reportatge a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi

Un periòdic Neerlandés dedica un reportatge a les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi / nrc
En el reportatge han disposat del testimoni de diferents protagonistes com el capità moro o l’ambaixador moro

El prestigiós diari dels Països Baixos, ‘NRC Handelsblad’ ha dedicat un reportatge a les festes de Moros i Cristians d’Alcoi. Accions, que segons la regidora Lorena Zamorano, “estan incloses en el pla de màrqueting de la regidoria de Turisme”

La premsa dels Països Baixos fa ressò de les Festes de Moros i Cristians d’Alcoi i el prestigiós diari ‘NRC Handelsblad’ li dedica un reportatge que es troba disponible a la web (https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/27/moren-verslaan-heeft-niets-te-maken-met-racisme-a1601113)del diari.

En aquest reportatge s’ofereix una visió integral de la festivitat, per a la qual han disposat del testimoni de diferents protagonistes com el recent capità moro, Jorge Vaquer, o l’ambaixador moro Javier Gisbert.

També s’ha volgut plasmar el valor intercultural dels actes, dels quals es recorda que commemoren la reconquesta cristiana. I per a no discriminar també fan ressò de les filaes mores.

Aquestes accions que fan que les festes de la localitat siguen més reconegudes assegura la regidora Lorena Zamorano que “estan incloses en el pla de màrqueting de la regidoria de Turisme per tal de posicionar-nos com a destinació d’aquells països emissors de turistes. El mercat dels Països Baixos ha experimentat un enorme creixement en la ciutat, posicionant-se com el tercer mercat emissor de turistes a Alcoi per darrere únicament de França i el Regne Unit”.