El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un punt mòbil de LABORA orientarà en la cerca d’ocupació els dies 3, 4 i 5 de maig a Alcoi

Punt mòbil Labora
  • A Alcoi, el punt mòbil estarà situat els dies 3, 4 i 5 de maig entre els números 16 i 20 de l’Avinguda del País Valencià, en horari de 9 del matí a huit de la vesprada.

Estarà situat en l’avinguda del País Valencià de 9h a 20h. i prestarà servei a qualsevol persona interessada en els serveis d’ocupació i formació, amb independència de si està inscrita o no en LABORA

Alcoi acollirà els pròxims dies 3, 4 i 5 de maig un punt mòbil de l’Espai Labora, amb el qual la que el Servei Públic d’Ocupació i Formació de la Comunitat Valenciana vol arribar a la major part de la ciutadania i donar una major visibilitat als serveis d’informació i divulgació sobre l’orientació a l’ocupació En l’actualitat, hi ha dos autobusos especialment adaptats amb els quals s’estan recorrent diferents localitats de les tres províncies de la Comunitat Valenciana i diferents campus universitaris. A Alcoi, el punt mòbil estarà situat els dies 3, 4 i 5 de maig entre els números 16 i 20 de l’Avinguda del País Valencià, en horari de 9 del matí a huit de la vesprada.

En aquest punt mòbil es pararà atenció gratuïta i personalitzada a qualsevol persona demandant d’ocupació que es mostre interessada, independentment de si està o no inscrita en els Espais LABORA.

El regidor d’Ocupació, Alberto Belda, recorda: "aquest servei, fruit del conveni que va signar l’Ajuntament d’Alcoi amb el Servei Valencià d’Ocupació i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, és una molt bona oportunitat per a rebre orientació i buidar dubtes relacionats amb la inserció laboral".

Assenyala a més que la instal·lació d’aquest bus mòbil de Labora coincidirà amb una nova edició del Fòrum d’Ocupació, que enguany es presenta amb el títol «Job Talent» i que organitzen conjuntament el departament de Promoció Econòmica i la UPV-Campus d’Alcoi. Aquesta iniciativa, que es desenvoluparà el 5 de maig al campus de la universitat politècnica és una trobada entre Empreses i Estudiants en una fira d’eixides professionals per a les titulacions de la Universitat Politècnica de València.