El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un recorregut 'trencacames' per al LXIV Trofeu Ciclista Sant Jordi - Santiago Blanquer

Presentació del Trofeu / R. Lledó
El diumenge 6 de maig a les 9:30 h arrancarà el recorregut de 97 quilòmetres en el que hi ha 2.200 metres de desnivell

Pel que fa als equips, hi haurà representació alcoiana amb l'equip del Mutua Levante. A més el conjunt alcoià, hi haurà altres 5 equips valencians, 1 d'Albacete, 1 de León, 1 de Granada i el VSL Sports d'Andorra. L'organitzador principal de la prova, la Unió Ciclista Alcoi, ha volgut que gran part de la prova passe pels carrers d'Alcoi

Més de 100 corredors participaran en la LXIV edició del Trofeu Ciclista Sant Jordi - Santiago Blanquer. Es tracta d'una de les proves més antigues a tot el territori valencià que tindrà una distància de 97 quilòmetres amb 2.200 metres de desnivell. L'organitzador principal de la prova, la Unió Ciclista Alcoi, ha volgut que gran part de la prova passe pels carrers d'Alcoi.

El recorregut és el següent: Eixida a les 9:30 h des del Complexe Esportiu Eduardo Latorre en direcció Benilloba, Rebolcat, Barranc de la Batalla, Via de Servei en direcció Ibi, Benifallim, Benilloba, Rebolcat, Alcoi, Pujada al Preventori, Carretera de Mariola, baixada d'El Salt per inalitzar, de nou, a l'Eduardo Latorre.

Pel que fa als equips, hi haurà representació alcoiana amb l'equip del Mutua Levante. A més el conjunt alcoià, hi haurà altres 5 equips valencians, 1 d'Albacete, 1 de León, 1 de Granada i el VSL Sports d'Andorra. El Trofeu ha estat presentat al Museu Alcoià de la Festa, un dels principals patrocinadors d'aquest esdeveniment Esportiu. Vicent Bas, en representació de l'ASJ, ha dit que "és un honor estar al costat d'un trofeu com aquest".

En la presentació hi ha estat Juanjo Valls, Sant Jordiet 2018; Sergio Cortés, president de l'Unió Ciclista Alcoi; Rafa Zamorano, vicepresident de la Unió Ciclista Alcoi; Alberto Belda, regidor d'Esports; Vicent Bas, representant de l'ASJ; i Ángel Casero, actual director de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana i guanyador de la Volta Espanya 2001. Cal destacar que la prova alcoiana és puntuable.