El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un robot 'Roomba' fent de cap batedor i altres joies moro-cristianes en temps de Coronavirus

Aquest article té l'únic propòsit de crear notícies desenfadades i desconnectar de tot el maremàgnum que causa i causarà la Covid-19

L'ajornament de Falles, Setmana Santa i, sobretot, Moros i Cristians han sacsejat l'economia de moltes empreses que es dediquen a aquests sectors. Però la Covid-19 també ha tret en moltes persones el fester o festera que tenen dins. Per xarxes socials i grups de whatsapp circulen els més variats vídeos i memes sobre Nostra Festa.

Un dels més sonats ha estat el de l'esquadra formada per cerveses i un robot 'Roomba'. El més curiós és que la 'Roomba' pareix que porte el ritme. De l'esquadra passem a altre vídeo que ens va arribar. En aquest cas no és anònim, ja que Hiroshi interpreta una coneguda peça musical amb la seua dolçaina.


Molts vídeos són els que ens han arribat, però també volíem destacar l'emotiu Himne a Sant Jordi - Insigne Martir del compositor Enrique Juan Merín.


Aquest article té l'únic propòsit de crear notícies desenfadades i desconnectar de tot el maremàgnum que causa i causarà la Covid-19. Ajornar les festes i grans esdeveniments amb previsió ha sigut una bona decisió. La salut, el primer.


Per favor, #QuedatACasa