El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un sainet i donació de sang, els actes més solidaris en honor a Sant Maure

Els assistents a la roda de premsa / R. Lledó
En benefici d'ASHPROAL, l'Economat de Cáritas i del Campament ESPLAI

El Triduo a Sant Maure per commemorar el 395 aniversari de la seua intercessió en els terratrèmols que van tindre a Alcoi serà els dies 26, 27 i 28 de novembre amb diferents actes religiosos a la parròquia dedicada a ell. Els actes centrals i vertaderament solidaris comencen el dissabte 14 de novembre amb la representació del sainet "Tu m'havies dit!", dins de la Segona Gala Benèfica Somriures per Somriures. També hi haurà, del 13 de novembre al 3 de desembre, una campanya de sensibilització per a ser donants d'òrgans. La donació de sang, que tindrà lloc el 26 de novembre, serà a la Capella de l'Antic Asil d'Ancians Desamparats, en El Camí, 42. A la multitudinària roda de premsa han acudit la regidora de Polítiques Socials, Aroa Mira, el retor Vicente Balaguer, la directora i autora del sainet, Ana María García, el president de l'Associació San Mauro, José Domingo Sempere, a més Julio Sempere del Campament Esplai i representants de Càritas ASHPROAL.

Els actes en honor a Sant Maure continuen 395 anys després de la seua intercessió en els terratrémols. A més del Triduo, l'Eucaristia i tots els actes religiosos que envolten la figura d'un dels patrons d'Alcoi, el Grup de Teatre Sant Maure estrenarà el Sainet "Tu m'havies dit!" el 14 de novembre en doble sessió, a les 18 i a les 20 30 h al Teatre del Col·legi Salesians. Els punts de venda són Floristeria Rosa Mary, Llibreria Llorens, Merceria El Cosidor, AlcoiTur Viatges i en la taquilla del teatre.

Del 23 de novembre al 3 de desembre, l'Assocaició Sant Maure Màrtir, amb el patrocini de la Coordinadora Autònoma de Trasplantaments de la Comunitat Valenciana, organitzen una campanya de sensibilització per a ser donants d'òrgans. Les activitats solidàries continuen amb la donació de sang el dijous 26 de novembre a la Capella de l'antic asil d'Ancians desemparats (El Camí,42).

La Regidora de Benestar Social, Aroa Mira, ha volgut destacar la "importància d'aquestes activitats solidàries per a associacions com Cáritas o ASHPROAL".

Segueix-me a Twitter: @Rubenet26