El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un sorteig permet que el PP retinga la totalitat dels regidors en l'Ajuntament de Tollos

Municipi de Tollos / Wikipedia

Com ja ve ocorrent des de l'any 2011, els 3 regidors de l'Ajuntament de Tollos seran del Partit Popular. La sort, no obstant això, ha sigut determinant perquè açò ocorreguera, ja que el tercer regidor ha sigut assignat per sorteig.

Tal com es podia veure a les xifres facilitades des del Ministeri, el resultat de les passades eleccions municipals atorgava 2 regidors al Partit Popular (i per tant majoria absoluta) i 1 al Partit Socialista. No obstant això, l'assignació d'aquest tercer regidor fou poc prematura, ja que d'acord al repartiment de vots, el tercer regidor havia de ser sortejat entre els tres partits que es presentaven a les eleccions: PP, PSOE i Compromís. Els populars comptaven amb 14 vots, mentre que Socialistes i Compromís amb dos respectivament. El sorteig ha volgut que els populars continuen retenint la totalitat dels tres regidors de l'Ajuntament, tal com ve ocorrent des de les eleccions de 2011.

D'aquesta manera, a la ja coneguda entrada de l'actual alcalde, Fèlix Frau Seguí, i del segon a la llista popular, Francisco José Frau Seguí, se suma el també popular José Antonio Megías Catalá.

Resultats provisionals que atorgaven al PSOE un regidor / EL PAIS