El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Poc abans de les 10 del matí un edifici ha patit un despreniment al centre d'Alcoi, en els números 8 i 10 del carrer Sant Agustí. Els bombers han iniciat els treballs per localitzar una dona que es pensa que podia estar en l'immoble en el moment de l'ensulsiada.

Més informació

Cau un altre edifici al centre. Els bombers busquen entre les restes a una de les inquilines

Un taller d'ocupació donarà feina a 30 veïns de Muro

Part de l'equip de govern de Muro, amb el Conseller Rafa Climent.

A banda dels 30 alumnes, també es contractaran, docents, i cos tècnic per dur endavant aquest projecte.

El taller anomenat 'Murocupat 2' ha rebut una subvenció de 629.490 € per part de la Conselleria d'Economia Sostenible i permetrà tant formar com donar feina a 30 persones del municipi durant un any.

Aquests nous tallers del Servef estan dividits en tres grups de deu alumnes per als següents itineraris i certificats de professionalitat:

- Activitats Auxiliars en Conservació i Millora de Muntanyes i Repoblacions Forestals i Tractaments Silvícoles. (Certificats de professionalitat nivells 1 i 2).

- Dinamització d’Activitats de Temps lliure educatiu, infantil i juvenil, i Direcció i Coordinació d’activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (Certificats de Professionalitat nivell 2 i 3 ).

- Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials (certificat de professionalitat nivell 2).

A banda dels 30 alumnes, també es contractaran, docents, i cos tècnic per dur endavant aquest projecte. Els alumnes es beneficiaran d’un sou de 900 € mensuals, tal com marca el nou Salari Mínim Interprofessional, mentrestant que els docents i cos tècnic rebran un sou d'acord al conveni vigent a l’Ajuntament de Muro.

L'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, assegura el següent: "Aquesta és la millor manera d’acabar l’any i encetar un any nou. Ahir vam estar a la cloenda de l’anterior taller i hui encetem un altre amb nova il·lusió, sobretot per als alumnes, que d’una forma o altra estaven despenjats del món laboral i amb aquests tallers tornen a motivar-se".