El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un taller d'ocupació donarà feina a 30 veïns de Muro

Part de l'equip de govern de Muro, amb el Conseller Rafa Climent.

A banda dels 30 alumnes, també es contractaran, docents, i cos tècnic per dur endavant aquest projecte.

El taller anomenat 'Murocupat 2' ha rebut una subvenció de 629.490 € per part de la Conselleria d'Economia Sostenible i permetrà tant formar com donar feina a 30 persones del municipi durant un any.

Aquests nous tallers del Servef estan dividits en tres grups de deu alumnes per als següents itineraris i certificats de professionalitat:

- Activitats Auxiliars en Conservació i Millora de Muntanyes i Repoblacions Forestals i Tractaments Silvícoles. (Certificats de professionalitat nivells 1 i 2).

- Dinamització d’Activitats de Temps lliure educatiu, infantil i juvenil, i Direcció i Coordinació d’activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil (Certificats de Professionalitat nivell 2 i 3 ).

- Atenció Sociosanitària a persones dependents en institucions socials (certificat de professionalitat nivell 2).

A banda dels 30 alumnes, també es contractaran, docents, i cos tècnic per dur endavant aquest projecte. Els alumnes es beneficiaran d’un sou de 900 € mensuals, tal com marca el nou Salari Mínim Interprofessional, mentrestant que els docents i cos tècnic rebran un sou d'acord al conveni vigent a l’Ajuntament de Muro.

L'alcaldessa de Muro, Jacqueline Cerdà, assegura el següent: "Aquesta és la millor manera d’acabar l’any i encetar un any nou. Ahir vam estar a la cloenda de l’anterior taller i hui encetem un altre amb nova il·lusió, sobretot per als alumnes, que d’una forma o altra estaven despenjats del món laboral i amb aquests tallers tornen a motivar-se".