El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un taller per a deixar de fumar al nou curs del GARA

No fumar/Pixabay

El taller serà a la seu oficial del GARA, en El Camí, nº 40.

El taller tindrà lloc cada dimarts a partir d'aquest 25 de setembre des de les 19:00 fins a les 20:00.

El Grup d'Alcohòlics Rehabilitats d'Alcoi (GARA) comença el seu nou curs amb un taller per a deixar de fumar, que estarà totalment obert perquè qualsevol persona puga participar, destacant que és totalment gratuït.

A més a més, el GARA també està preparant altres tipus d'activitats com una classe de yoga de prova, per al dimecres 26 de setembre de 20:00 fins a les 21:00 , per tal de formar un grup que començaria al mes d'octubre. Durant el mateix més també es realitzara la 4a Convenció Nacional de la Confederació d'Alcohòlics, Addictes en Rehabilitació i Familiars d'Espanya (CAARFE).

I al mes de novembre, amb motiu de l'aniversari de l'associació i l'apropament del Dia Sense Alcohol, es té previst realitzar altres tipus d'activitats al llarg del mes.

Ara bé, pel que fa al taller per a deixar de fumar, serà impartit per la psicòloga Sandra Gisbert, i es faran cada dimarts a partir del 25 de setembre, des de les 19:00 fins a les 20:00, amb un total de 8 sessions. Tindrà lloc a la seu del GARA, en El Camí, nº 40. Per a tots els interessats podeu consultar la seua pàgina web.