El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

El club alcoià ha confirmat l'horari de les semifinals del play off a 2B i, també, el de la final

Més informació

Oficial: l'Alcoyano jugarà el dissabte 18 de juliol a les 20.00h la semifinal davant l'Intercity

Un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa 'Activa Àgora'

Un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa 'Activa Àgora' / Comunicació Alcoi
A partir de la setmana del 12 de març començaran totes les activitats, tallers, tutories, en distintes àrees de gestió d'una empresa

Un total de 10 projectes han estat seleccionats dins del programa 'Activa Àgora'. El pròxim divendres serà la presentació dels mateixos i a partir de la setmana del 12 de març començaran totes les activitats, tallers, tutories, en distintes àrees de gestió d'una empresa.

La iniciativa 'Activa Àgora', que busca fomentar l'emprenedoria en Alcoi, impulsada per l'Ajuntament d'Alcoi, mitjançant l'espai Àgora Coworking, i en col·laboració amb el CEEI Alcoi-Valencià, ha seleccionat fins a un total de 10 projectes, de les 35 candidatures presentades inicialment.

Aquestes 35 candidatures han "transcendit l’àmbit comarcal" així ho afirma Jordi Tormo, tècnic del CEEI Alcoi-Valencià, "vist que s'han rebut set propostes de Cocentaina, i una per cada un dels següents municipis: Muro, Agres, Onil, Xàtiva i Ibi"

Aquesta iniciativa permetrà orientar, capacitar i tutelar els emprenedors a través d’un programa de tres mesos de duració.

En primer lloc, es volien elegir 8 projectes, però en el moment de valorar els 15 seleccionats, finalment han sigut elegits 10 i els 5 restants, més abans es dirà "si tenen la possibilitat de poder col·laborar" ha dit Jordi Tormo.

Els 10 projectes són de sectors diferents: serveis d'atenció a la dependència, disseny de producte industrial, desenvolupament del turisme rural, disseny i fabricació de productes de decoració, de comerç electrònic, d'oci i restauració...

El pròxim divendres, a l’Espai Àgora.es coneixeran els projectes i es començarà a treballar en els seus programes i a partir de la setmana del dia 12 de març començaran els tallers de capacitació en distintes àrees de gestió d'una empresa, amb una presentació final i una activitat de networking.

Manolo Gomicia, regidor d’Empresa, Formació i Innovació, ha dit que "és un projecte en la voluntat de trobar candidats i ajudar-los a crear la seua empresa" i que està segur que "podran eixir iniciatives empresarials, que poden dinamitzar l'activitat en la ciutat".