El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Un vehicle s’estavella prop del Lidl d’Alcoi després de més de 130 quilòmetres de persecució policial

Imatge de xarxes socials de la Policia Local de Cocentaina

La Policia Local de Cocentaina ha aconseguit que el vehicle abandonara l'autovia, facilitant la seua detenció

Més de 130 quilòmetres ha recorregut un vehicle perseguit per distints cossos de seguretat. El succés ha començat a Montcada i ha finalitzat a l’entrada nord d’Alcoi en el moment que s’ha estavellat a la zona del Lidl.

La matinada de dissabte i diumenge un atracador ha intentat furtar al municipi valencià de Montcada. La Policia Local de Montcada l’ha sorprés ‘in fraganti’ en el moment del robatori. Segons la Policia Local de Cocentaina, després d'una llarga persecució, aquest ha sigut detingut a Alcoi en el moment en que ha perdut el control del vehicle i s’ha estavellat.


El 112 ha alertat a la Policia Local de Cocentaina quan s’apropava a la localitat d’El Comtat. Ha sol·licitat la seua col·laboració advertint-los de que un turisme de color blanc estava sent perseguit per l’Autovia A7 direcció València – Alacant. La Policia de Cocentaina ha aconseguit que el vehicle abandonara l’autovia i la persecució ja ha continuat a les nostres comarques entre Cocentaina i Alcoi.


Segons la Policia de Cocentaina, “l’atracador ha perdut el control del seu vehicle i s’ha estavellat al costat del supermercat Lidl d’Alcoi”. La detenció ha estat gràcies a les policies de Cocentaina i Montcada, juntament amb la col·laboració de la Guàrdia Civil.