El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcòdiam és d'OK or

L'Alcòdiam és d'OK or

Objectiu complit. El Patí Alcòdiam torna dos anys després a l'elit de l'hoquei mundial. Aquest dissabte ha ascendit després d'imposar-se el cuer, el Santa Maria del Pilar, per 4 a 9. Gran any i alegria immensa per a l'esport alcoià.

Més informació

L'Alcòdiam és d'OK or

Un vídeo per celebrar el Dia de la Pau amb la Mancomunitat

Fa referència a l'ODS 16

El Dia de la Pau se celebra a les nostres comarques, normalment, de forma multitudinària. A causa de la Covid-19, aquesta celebració es modifica i la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat ho ha fet amb la difusió d'un emotiu vídeo.

El vídeo inclou cites de diferents persones de rellevància mundial, que conviden a plantejar-se en què consisteix realment la pau. L’objectiu és entendre que no només l’absència de guerra suposa la pau, sinó que les persones han de treballar dia a dia i organitzar-se per mantenir-la, lluitant contra les desigualtats, la por, la violència i la submissió, i promovent valors com l’educació, la llibertat i la justícia.

Ací podeu veure el vídeo. 

Aquestes reflexions, a més, s’articulen al voltant dels ODS, particularment amb l’objectiu número 16: “Per aconseguir la pau, la justícia i institucions sòlides a tot el món, és important la cooperació de governs, societat civil i de les comunitats. Només així es podran practicar solucions duradores que reduïsquen la violència, facen justícia i garantisquen la llibertat de totes les persones”.

El vídeo es pot veure a les xarxes socials, així com a les dels departaments de joventut de les comarques i forma part del treball conjunt de la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat per a llançar píndoles informatives per a la joventut al voltant dels dies mundials més rellevants de l’any.