El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una alumna de l’EASD Alcoi publica 4 fotografies en el festival internacional PHotoEspaña

Fotografíes d'Ariadna García per al llibre "Tiempo Detenido"

Ariadna García ha aconseguit la seua primera publicació nacional gràcies a la seua iniciativa en un concurs d'Instagram.

El festival de fotografia internacional PHotoEspaña, ha publicat el llibre “Tiempo Detenido”. Un reflex de què ha suposat la quarantena a la societat espanyola, mostra diferents mirades davant d’una realitat nova per a tots. Ariadna García, estudiant de l’EASD Alcoi ha participat en aquest projecte amb 4 fotografies.

Durant el confinament Ariadna García, estudiant de l’EASD Alcoi va participar en un concurs fotogràfic d’Instagram organitzat pel fotògraf Pollo Barba, que en veure el treball de García va voler saber més de la seua fotografia. Tant és així que poc temps després la va posar en contacte amb Eduardo Nave encarregat del projecte que estava desenvolupant PHotoEspaña sobre la quarentena.

D’aquesta forma Garcia va participar a “Tiempo Detenido” amb quatre fotografies. Imatges que transmeten el que la jove va sentir durant el temps que va estar tancada en casa. Enquadres pràcticament buits jugant amb els colors neutres i blaus com podem veure a les fotografies.

Des de l’EASD Alcoi es mostren orgullosos en veure la iniciativa de García. Per a l’escola és fonamental que els alumnes siguen conscients que “el treball constant i buscar oportunitats són dues ferramentes essencials a l'hora de fer moure el talent que hi ha entre els estudiants”. Per la seua banda García espera que aquesta participació la duga cap al futur professional de la fotografia editorial.