El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una barbacoa que 'se'n va de les mans' desperta l'alarma dels veïns de Santa Rosa

L'incident ha tingut lloc en una vivenda ubicada al carrer Oliver núm. 32.

L'incident s'ha enregistrat aquest dissabte 24 d'agost al voltant de les 22 h, en una vivenda ubicada al carrer Oliver núm. 32.

Allò que ha començat sent una típica barbacoa estiuenca de poc no acaba en un incendi. Els bombers s'han desplaçat aquesta nit de dissabte a un habitatge del carrer Oliver alertats per la trucada d'uns veïns. El fum que sortia de l'immoble ha fet pensar en un primer moment que es tractava d'un incendi, encara que una vegada a l'interior de l'habitatge, els efectius de bombers han pogut comprovar que es tractava d'una falsa alarma provocada per una barbacoa casolana.

L'incident s'ha enregistrat aquest dissabte 24 d'agost al voltant de les 22 h, en una vivenda ubicada al carrer Oliver núm. 32. Fins al lloc s'han desplaçat diferents dotacions de policia local i nacional, així com tres vehicles del Consorci Provincial de Bombers. Diferents curiosos s'han concentrat a l'encreuament entre els carrers Gregorio Casasempere Juan i Oliver, alertats per la presència d'efectius, així com per una lleugera olor a fum. Afortunadament tot ha quedat en un ensurt i la zona ha sigut abandonada per bombers i policia passades les 22.30 h.