El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una consulta popular decidirà dues zones d'esplai caní a Ibi

Tindrà lloc el diumenge 10 de juny

El Consell de Ministres va adoptar l'acord d'autorització a l'Ajuntament d'Ibi per a realitzar una consulta popular el pròxim 10 de juny, Els veïns de la localitat decidiran la ubicació de les dues zones d'esplai caní (ZEC). Es repartiran en tots els domicilis 12.000 fullets explicatius per a tots els iberuts. Aquests arrepleguen cadascuna de les àrees proposades, dividides en quatre sectors, amb infografies, superfície i cost de cadascuna d'elles. A més, a l'interior hi haurà una papereta per a realitzar la votació. Els iberuts exerciran el seu dret de vot en les seues associacions de veïns, on també hi haurà més paperetes. Cada ciutadà podrà votar un màxim de dues zones, que hauran de ser de diferents sectors.

El Consell de Ministres va adoptar l'acord d'autorització a l'Ajuntament d'Ibi per a realitzar una consulta popular el pròxim 10 de juny. Els veïns de la localitat decidiran la ubicació de les dues zones d'esplai caní (ZEC). Es repartiran en tots els domicilis 12.000 fullets explicatius per a tots els iberuts. Aquests arrepleguen cadascuna de les àrees proposades, dividides en quatre sectors, amb infografies, superfície i cost de cadascuna d'elles. A més, a l'interior hi haurà una papereta per a realitzar la votació. Els iberuts exerciran el seu dret de vot en les seues associacions de veïns, on també hi haurà més paperetes. Cada ciutadà podrà votar un màxim de dues zones, que hauran de ser de diferents sectors.

Els sectors i zones disponibles són els següents:

La Dulzura (sector 1)

1. Parc Giravela. Cost: 4.245,34 euros.

2. Glorieta Félix Rodríguez de la Fuente. Cost: 2.194,94 euros.

3. Calle Verge dels Desemparats. Cost: 6.245,99 euros. (Junt Parc Pío XI)

4. Parc Dulzura. Cost: 4.749,36 euros. (zona autocaravanes)

5. Cementeri. Cost: 9.863,01 euros.

Sagrada Família (sector 2)

6. Parc Derramador. Cost: 5.944,67 euros.

Ciutat Esportiva (sector 3)

7. Avinguda d'Azorín (zona 5). Cost: 7.227,46 euros.

8. Calle Arxipreste d'Hita. Cost: 6.638,19 euros.

Barri San Miquel (Sector 4)

9. Parc dels Hortes. Cost: 4.084,56 euros.

En els pròxims dies es facilitaran els llistats dels carrers assignats a cada associació, perquè la ciutadania sàpia on ha d'anar a votar. Per a la seua consulta, els llistats, juntament amb tota la informació del procés, també estan disponibles en la web www.ibi.es.

Des de l'Ajuntament recorden que "no es tracta d'un pipican, si no d'adaptar un espai del parc perquè les mascotes puguen realitzar exercici i estar en un lloc degudament barrat i controlat, en companyia dels seus amos i altres mascotes".