El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una cursa de bicicletes BTT s'incorpora al programa del Trofeu Filaes

Reunió celebrada al Centre d'Esports, on han assistit els delegats de cada filà.

El Trofeu Filaes tindrà lloc el divendres 19 i dissabte 20 d'abril.

47 festers s'han inscrit en la cursa de bicis de muntanya BTT que enguany incorpora com a novetat el Trofeu Filaes. El recorregut serà de 10 km pels voltants del Poliesportiu Francisco Laporta i la Via Verda. Hi haurà un guanyador individual i també per equips.

Aquesta incorporació s'ha acordat en una reunió celebrada al Centre d'Esports, on han assistit els delegats de cada filà. A l'encontre s'ha realitzat el sorteig de totes les competicions de l'edició d'aquest any, que tindrà lloc el divendres 19 i dissabte 20 d'abril.

Els acords en matèria de futbol inclouen que en les categories aleví i infantil el criteri que decidirà el desempat en la classificació entre dos equips serà el gol average particular, afavorint l'equip amb menys gols en contra. També es va arribar a un acord perquè els partits de diverses categories duren menys temps per a quadrar millor els horaris en uns casos i en altres, com en cadet, no tinguen massa càrrega. Cal destacar que aquest any la final de futbol sala sènior amb què es clausura el Trofeu serà a les 19 hores, per a intentar acabar a temps per a poder anar a El Collao a donar suport a l'Alcoyano que ha retardat el seu horari fins a les 20.30 h per a no coincidir. Al marge del futbol, s'ha proposat que el raspall es trasllade al carrer Sant Jaume.

Finalment, el regidor Alberto Belda ha ressaltat que s'adequarà la costera de baixada al camp 3 del Poliesportiu Francisco Laporta perquè "la petanca utilitza mig camp i l'altre mig l'utilitzarem per aparcaments, tenim el plànol i l'estudi realitzat per utilitzar aquest camp com aparcament mentre es porten endavant les obres d'ampliació del Poliesportiu, atés que els caps de setmana la seua utilització és mínima, el plànol indica que caben 280 vehicles, durant el trofeu, donarem servei perquè més de 100 cotxes puguen aparcar ací".