El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una desena d'activitats, tan sols esta setmana, per a viure l'estiu a Alcoi

La Glorieta acollirà el cap de setmana el Festival de Jazz

Potser siga la setmana més atapeïda de l'agenda del Viu l'Estiu, amb tallers de reciclatge; festa a la piscina, visites a la Sarga; gimnàstica per a majors; rutes guiades, una modernista i altra nocturna; cinema d'estiu; i molta música, amb el concert de la Societat Música Nova d'Alcoi i el festival de Jazz. T'ho detallem tot.

La programació del Viu l'Estiu de la regidoria de cultura d'Alcoi ofereix esta setmana una completa i variada oferta d'activitats d'oci per a totes les edats.

Per exemple, tots els matins de dilluns a dijous hi haurà tallers per als més menuts en les biblioteques infantils. La del Tirisiti, al centre, farà manualitats amb tallers de suro; i a la biblioteca dels Dracs a la Zona Nord es farà un taller amb paper.

També esta setmana els majors tenen cita amb la gimnàstica pensada per a ells, els matins dels dies 12 i 14, el primer dia a l'Auditori Amando Blanquer i el segon a la zona del Riverfit al riu.

I moltes rutes esta setmana. El 13 de juliol hi haurà una visita a l'Alcoi Modernista, i el 14 de juliol la Nit de Ratots, una ruta nocturna que eixirà de la plaça Ramón i Cajal. I diumenge, com tots els diumenge de juliol i agost, també hi haurà visita a les pintures rupestres de la Sarga.

Esta setmana serà la segon festa d'unflables a la piscina municipal José Trenzano, dijous 14.

I pel que fa al cinema, tenim dos cites esta setmana: divendres 15 es projectarà 'Hasta que la boda nos separe', i diumenge 17 'Los Croods II'.

I com no, molta música. La Societat Musical Nova d'Alcoi oferirà un concert divendres a l'Auditori Amando Blanquer; i a la Glorieta durant el cap de setmana tindrem el Festival de Jazz del Club el Mussol.