El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una dona és detinguda en Alcoi per difondre fotografies 'pujades de to' de la seua exparella

La dona de 47 anys ha sigut detinguda, imputada per un delicte conegut com a texting.

El jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant ha imposat a la detinguda una ordre d'allunyament i prohibició de comunicació amb l'agreujat.

La Policia Nacional ha detingut a una dona en Alcoi per un delicte de descobriment i revelació de secrets, després que aquesta haja difós fotografies de contingut sexual de la seua exparella.

La Brigada de Policia Judicial d'Alcoi ha sigut l'encarregada de dur endavant la investigació, iniciada amb motiu d'una denúncia interposada pel perjudicat. Tots dos es va conéixer per motius laborals, i va iniciar una relació cada vegada més íntima, a partir de la qual la víctima enviava a l'acusada fotografies íntimes de manera voluntària. Una volta trencada la relació per part de la víctima, la denunciada hauria començat a difondre el material gràfic al domicili de l'exparella mitjançant cartes postals; així com a l'empresa on treballava, en aquest cas a través de correus electrònics.

La dona de 47 anys ha sigut finalment detinguda, imputada per un delicte conegut com a texting. El jutjat d'Instrucció número 8 d'Alacant ha imposat a la detinguda una ordre d'allunyament i prohibició de comunicació amb l'agreujat.