El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una dona és rescatada després d’una ensulsida parcial d’una casa a Cocentaina

Els bombers van haver de tapar el forat i apuntalar l’habitatge per evitar que es pateisquen més ensulsides.

La dona, propietària de l'habitatge, va haver de ser atesa per una caiguda que va patir pel moviment de l'enderroc i per l'estat de nervis amb el que es trobava. La causa de l'ensulsida és el mal estat de les bigues. S'ha avisat als serveis municipals per a que valoren l'estat de l'edifici.

El bombers van tindre que assistir ahir a una dona propietària d’un habitatge antic al carrer Dolors de la Verge de Cocentaina. Part del sól es va enfonsar mentre la dona romania al seu interior. La causa del succés és el mal estat de les bigues de tota la casa.

El moviment per l’enderroc, va provocar que la propietària de l’immoble patirà una caiguda, per la que va necessitar ser atesa. A l’arribada dels bombers van comprovar que a més necessitava recolzament psicològic per l’estat alterat de nervis.

A la casa ha quedat un forat d’un metre de llarg a través del qual es pot veure la planta de baix.

Els bombers van haver de tapar el forat i apuntalar l’habitatge per evitar que es pateisquen més ensulsides. A més s’ha avisat als serveis municipals per a que facen una valoració de l’edifici. La intervenció va tenir lloc la vesprada del diumenge 13 de febrer a les 20h de la vesprada.