El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una empresa d'Alcoi ja pot controlar els aforaments en esdeveniments del Nadal i congressos

App en funcionament a Benidorm / entradasatualcance.com

La plataforma aconsegueix la sectorització d'espais, la geolocalització de persones i la traçabilitat per a ajudar al rastreig de possibles contactes. 

Entradasatualcance.com, empresa alcoiana referència als concerts i esdeveniments més multitudinaris, s'ha reinventat a causa de la crisi derivada de la Covid-19. Han dissenyat la plataforma 'Safety Global', que pretén ser un model de control i seguretat en esdeveniments relacionats amb el Nadal o en congressos. 'Safety Global' és la plataforma que ha gestionat el control d'aforament a les platges de Benidorm durant aquest estiu tan atípic.

Molts dels actes relacionats amb el Nadal hauran de reinventar-se i redissenyar-se a causa de la Covid-19. Per tal d'ajudar en l'organització, l'empresa alcoiana entradasatualcance.com ha creat una plataforma que aconsegueix la sectorització d'espais, la geolocalització de persones i la traçabilitat per a ajudar al rastreig de possibles contactes són eines claus.


Amb el retorn de l'estiu, hi ha esdeveniments empresarials i congressos que també han de redissenyar-se. Aquesta plataforma també ha pensat en aquest sector. Cal destacar que el turisme de congressos genera uns 2.000 milions d'euros a Espanya, segons el comunicat enviat per entradasatualcance.com.


Aquesta empresa alcoiana és la primera empresa espanyola de validació de grans esdeveniments i l'única de capital espanyol 100% entre el Top 5 de les empreses de ticketing que operen a Espanya i que durant 2019 va comercialitzar més de 2 milions d'entrades i 7 milions d'accessos a festivals i grans esdeveniments musicals.