El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una empresa d'audiovisual amb presència en Àgora, premiada a un festival de Salamanca

Pneuma
L'obra ha estat projectada a la façana de l'Ajuntament de Salamanca i ha estat guardonada amb 15.000 euros

L'escenari per projectar l'audiovisual ha sigut la façana de l'Ajuntament de Salamanca. 'Pneuma', l'obra guanyadora, ha competit amb altres 28 vídeo mappings d'empreses de 9 països. Ací podeu veure l'espectacular obra guanyadora. L'empresa Videomappingpro té seu a Gandia, però la comunicació es gestiona des d'Àgora. Concretament, la gestiona i desenvolupa Alejandro Pérez, qui compagina els estudis d’ADE al Campus d’Alcoi de la UPV amb el seu càrrec a l'empresa des de l’àrea d’emprenedors de l’Àgora

VideomappingPro, un projecte empresarial amb presència en Àgora, ha guanyat la tercera edició del Concurs internacional del festival ‘Luz y Vanguardias’ de Salamanca. L'escenari per projectar l'audiovisual ha sigut la façana de l'Ajuntament de Salamanca. 'Pneuma', l'obra guanyadora, ha competit amb altres 28 vídeo mappings d'empreses d’Espanya, Hongria, Itàlia, Romania, Àustria, Tailàndia, Canadà, Mèxic i Colòmbia. Ací podeu veure l'espectacular obra guanyadora.

L'empresa Videomappingpro té seu a Gandia, però la comunicació es gestiona des d'Àgora. Concretament, la gestiona i desenvolupa Alejandro Pérez, qui compagina els estudis d’Administració i Direcció d’Empreses al Campus d’Alcoi de la UPV amb el seu càrrec a VideomappingPro des de l’àrea d’emprenedors de l’Àgora.

El regidor d’Empresa, Manolo Gomicia, destaca que "aquest és el millor exemple de com Àgora alberga i facilita el treball de projectes empresarials d'èxit amb presència internacional".