El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una empresa de Cocentaina trau al mercat un llençol antimosquits

El nou llençol antimosquits de Happyfriday, decorat amb lavanda, una planta famosa, precisament, per ser un bon repel·lent.

El nou teixit no repel·leix únicament als mosquits, sinó també a polls o, fins i tot, paparres.

Happyfriday ha posat a la venda un nou teixit que permet dormir amb la finestra oberta sense el risc de ser atacats pels insectes.

La col·lecció, de la mà de l’empresa contestana Happyfriday i convenientment titulada MosQuit, ens presenta un nou teixit que repel·leix als mosquits i permet dormir amb la finestra oberta de bat a bat. Un producte pioner a la nostra zona que, en paraules dels seus creadors, està sent molt sol·licitat pels seus clients, així que no t’ho penses molt si vols fer-te amb un d’ells per a aquest calorós estiu.

 

A més a més, si el client vol dormir destapat, no passa absolutament res, ja que el llençol espanta (que no mata) als mosquits en un radi d’entre 40 i 50 centímetres, així que pots dormir a sobre del teixit i continuar perfectament protegit.

 

D’altra banda, aquestes nanopartícules fixades al teixit i amb les quals s’aconsegueix espantar els mosquits, no presenten cap toxicitat per als humans ni per a les mascotes, el teixit és 100% ecològic (està format únicament per cotó) i té una durada de 100 llavats.