El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Una errada del jurat fa canviar els guanyadors del concurs de sergents infantils d'Alcoi

El pare d'Arnau matissa que l"a solució no ha estat propiciada ni pel primer tro dels Ligeros ni per la Junta directiva de l'Associació de Sant Jordi. En realitat, la solució la va donar Arnau"

L'Associació felicita la família d'Arnau López, dels Ligeros, que ha accepat no ser el sergent tot i que es va anunciar públicament. Miguel Mirón Albero, de la Filà Cruzados i Leandro Vargas García, de la Filà Realistes, seran els sergents finalment

L'Associació justifica el nou nomenament dels sergents infantils per una errada en el recompte des vots. La família d'Arnau López, que ha quedat fora tot i haver estat nomenat oficialment, ha entés i accepta la situació.

El pare d'Arnau (el xiquet que va resultar triat en segon lloc i que aquesta modificació el deixa ara sese el càrrec), ha matissat, una vegada analitzat el comunica de l'ASJ, que "la solució no ha estat propiciada ni pel seu primer tro ni per la Junta directiva de l'Associació de Sant Jordi. En realitat, la solució la va donar Arnau".

 

El comunicat de l'Associació diu açò:

 

Celebrat el concurs el passat dissabte dia 17, organitzat per l’Associació de Sant Jordi a la seu de la filà Gusmans, la Junta Directiva va anunciar per una errada un resultat que no coincidia amb el recompte real de les puntuacions del jurat.

Després de parlar amb els familiars dels candidats implicats, la Junta Directiva ha pres el següent acord:

Nomenar guanyador del concurs al candidat Miguel Mirón Albero, de la Filà Cruzados, amb 82 vots, i segon classificat al candidat Leandro Vargas García, de la Filà Realistes, amb 76 vots.

Per decisió del guanyador del concurs, ell serà el Sergent Infantil Moro, i per tant el segon classificat serà el Sergent Infantil Cristià.

La Junta Directiva vol demanar disculpes per l’errada en la publicació del resultat. En cap moment el representant de la Junta Directiva va voler alterar el fallo del concurs, més bé al contrari; va ser ell mateix el que se n’adonà que l’acta estava mal i que devia rectificar.

La Junta Directiva ha d’agrair de bon tros el talant de la família del candidat de la Filà Ligeros, i del seu Primer Tro, que han propiciat la solució adoptada anit per la Junta Directiva.

La generositat i saber fer d’aquesta família, posant els valors de la justícia i la fermesa per damunt dels lícits interessos personals, és un exemple del que la Junta Directiva aprén i que enriqueix la convivència entre totes les persones que conformen l’Associació de Sant Jordi.